OM PREMIUMBIL

Hans Engman Bil & Finans grundades 2007, numera PREMIUMBIL, har från 2012 sitt säte i Leksand (före detta Golfhallen, Övermo) . Företaget ägs och drivs av Hans Engman tillsammans med en av sönerna, Andreas Engman. Hans har arbetat i bilbranschen i 33 år, inom Volvo, Renault, Toyota, Citroen, Mitsubishi, Saab, Opel, Chevrolet. Andreas har arbetat som juniorsäljare med mig i många år och visat kvaliteer som borgar gott för framtiden.

Här är ambitionen att du som kund ska få en positiv upplevelse av såväl bil som bemötande!

Vad gäller bilarna som finns i lager skall de vara premiumbilar i mycket gott skick till så bra pris som marknaden tillåter, de flesta med kvarvarande nybilsgaranti. Vad gäller bemötande och vård av dig som kund skall det kännas lika premium som bilarnas nivå och kvalité.

Förhoppningen är att det alltid skall finnas ett attraktivt och varierande utbud av svensk sålda bilar som du som kund kan välja mellan - oavsett säsong.

Bilarna som säljs är av nyare årsmodell och i många fall årets modell, men där de har rullat av sig de absolut dyraste milen. Genom nära samarbete med stora auktoriserade återförsäljare och finansbolag i kombination med låga omkostnader vet vi att priserna vi håller är korrekta.

Vi jobbar företrädesvis med varumärkena Audi, BMW, VW och Volvo.

Varm välkommen som Premiumkund!

Hans & Andreas

KONTAKT

Hans: 073-028 63 10
hans.engman@premiumbil.se

Andreas: 073-022 45 26
andreas.engman@premiumbil.se

ÖPPETTIDER

Vardagar: Tidsbokade visningar
Helgdagar: Tidsbokade visningar

ADRESS

Övermo Maskinvägen
793 35 Leksand

Visning av bil samt leverans

Företaget ligger i nära anslutning till Leksands tågstation. Ni som kommer via tåg eller flyg (Dala Airport, Borlänge) blir upphämtade för snabb och smidig transport. Samtliga bilar är provkörda, tekniskt kontrollerade, rekonditionerade samt klara för direktleverans.